Почетна > Нови Сад > Новосадске приче
Нови Сад Новосадске приче

Како прославити девојачко вече у Новом Саду?

Твоја најбоља другарица се удаје, а ти немаш идеју како да је са остатком екипе изненадиш и да вече приређено њој у част, учините посебним.
Devojačko veče
Фото: Unsplash/Ibrahim Boran

Облива те зној кад само помислиш на организацију и све конце које мораш да држиш у рукама, како би све било „тип-топ“.

Напрежеш мозак и свакакве идеје ти падају на памет, међутим опција са рајфовима, свиленим мантилима и балонима “bride to be” ти већ сад делује излизано као свако друго вече са друштвених мрежа.

Размишљаш како на свим фотографијама на Инстаграму стоје исте викендице на познатим локацијама ван Новог Сада, исти концепт и исте позе на фотографијама.

Не мора свако девојачко вече у Новом Саду да буде идентично и са великим бројем званица, довољно је да се окупи пар најбољих и најважнијих пријатеља који истински желе срећу својој најбољој другарици у предстојећем браку.

Вече може да буде тематски организовано, можда постоји омиљен филм који млада воли, па да све буде у знаку тог филма или серије.
Фото: Unspalash/Fernanda Nuso

Увек је интересантна опција путовања за викенд, где можете да истражите неки други град у близини Новог Сада.

Сви су заборавили на стари добри излазак на један од сплавова на Рибарцу, када су резервисани столови, штампане мајице са натписом „кума није дугме“ и купован синтетички вео за младу. Хвала Богу па је тај тренд нестао.

Добро, кад размислиш, можда, излазак и није тако лоша опција све док нема пратећих реквизита и знакова за обележавање девојачко вече „крда“.

Било како било, на крају се испостави да је то постао један озбиљан тренд и још једна потрошачка обавеза у најмању руку од 50 евра па навише (по особи).

Као да се са друштвеним мрежама и фотографисањем за Инстаграм подигао ниво очекивања како једна обична журка треба да изгледа.

Као што Новосађанке „бије“ глас да су прелепе и познате по истанчаном укусу и врхунској естетици, тако и то девојачко вече мора да, раме уз раме, следи тај изражај и оправда говоркања.
Фото: Unsplash/ Kelsey Chance

Уосталом за декорацију се не брините, Кинези имају апсолутно све, балоне, чаше, сламчице, конфете, лампице и сву пратећу опрему да сценографија изгледа фантастично.

Много девојака се оптерећује фотографисањем и то беспотребно. Те увежбане позе су већ виђене, довољно је само да будете спонтани и тренуци за фотографисање ће се сами наместити.

Наравно да је за врхунску журку пресудна енергија гостију, за то треба да се побрине не само кума већ и њен одабир хране и пића (читај алкохола).

Не заборавите, уколико се одабере викендица варијанта, жур може да потраје цео дан и ноћ, па је тад паметно имати добру храну и пиће да напуни стомаке.

Девојачко вече може да се организује у дворишту куће, стану, викендици, изласку, парку, било којој плажи на Дунаву, катамарану или негде другде.
devojačko veče
Фото: Unsplash/Ibrahim Boran

Које год место да одаберете, биће одлично ако је добро дружење и зезанција, све док се не оптерећујете небитним стварима које вам кваре расположење.

Уз мало креативности, труда и новца, можете организовати предивно, забавно, опуштено и лудо женско вече које ће вашој другарици заувек остати у сећању, сигурна сам.

Маша Маџгаљ

Koja je najbolja čuvana, tajna oaza u blizini Novog Sada?

Преузмите андроид апликацију.