Почетна > Нови Сад
Актуелно Нови Сад

Где се можете одлично провести са 200 и 250 динара у Новом Саду? (Уторак, 15. новембар)

Уторак у Новом Саду је дан за биоскоп, то већ и врапци на гранама знају. Али данас се спремите за „Супер уторак“. Шта вас све очекује овог супер уторка у нашем граду не можете ни да замислите.
Фото: Градске инфо

„Arena Cineplexx“ поклања својим посетиоцима „Супер уторак“, данас ће током целог дана цена улазница за све филмове износити 200 динара.

Посетиоци ће имати прилику да погледају најактуелније наслове по специјалној цени.
Фото: Arena Cineplex

А биоскоп „Cineplexx Promenada“ прославља свој четврти рођендан уз невероватну цену улазница од 250 динара и слављеничку атмосферу.

Рођенданску журку употпуниће и провод уз музику добро познатих ди-џејева радија „AS FM“ у холу биоскопа.

Обезбедите своје место на време на прослави која се не пропушта.
Фото: Cineplexx

Рођенданско славље, пуно добрих филмова, кокица и забаве неће мањкати данас, али и време ће нас послужити па можете прошетати до биоскопа или после биоскопа. Температура данас ће достићи 18 степени, што је признајете савршена температура за новембар месец.

У Српском народном позоришту можете погледати представу „Аника и њена времена„, Представа је инспирисана приповеткама Иве Андрића и можете је погледати од 19:30 часова на сцени Пера Добриновић.

Путовање са Светим Савом нас чека у 11:00 часова на великој сцени Позоришта младих. Представа се игра исти дан и од 17:00 часова. Морате је погледати у једном од термина.

Фото: Градске инфо

Интерактивни курс „Спреми се за САД“  који води Радмила Крајновић одржава се током 16 недеља и покрива основе бирања правих универзитета у САД, као и успешно презентовање и писање пријаве за исте. Курс се одржава сваког уторка од 18:30 часова и трајаће све до почетка марта 2023. године. Ако сте заинтересовани за неки од универзитета и желите да присуствујете курсу морате се пријавити. Пријава је обавезна, а врши се на линку ОВДЕ.

Од 19:00 часова у Галерији ФОРМА – УПИДИВ, Илије Огњановића 3, отвара се изложба под називом „Једина моја“, ауторке Марије Ердељи.

Архив Војводине вас позива  на свечано отварање изложбе астрофотографија „Поглед у небо“ која ће се одржати у 19.00 часова. Изложбу отвара Проф. др Душан Мрђа.

Фото: PrtSc/arhivvojvodine.org.rs

Сутра почињу радови и у улици Петефи Шандора на Телепу. Радови ће бити подељени по етапама, а најпре ће се изводити деоница од Шумске до Горана Ковачића, не укључујући раскрснице. Одвијање саобраћаја ће бити могуће док трају радови на стругању коловоза, а до обуставе ће доћи само у периоду док се буде обављало асфалтирање.

Фото: Градске инфо

Сутра почиње и обнова коловоза у улици Радомира Раше Радујкова, што ће довести до делимичне обуставе саобраћаја.

Радови ће се најпре изводити на јужној страни саобраћајнице, због чега ће доћи до обуставе саобраћаја у смеру од Новог насеља према Детелинари.

Фото: Pixabay/PIX1861

Поједине улице ће остати без струје. ОВДЕ погледајте које.

Уживајте!

Tipovi devojaka u novosadskim klubovima

 

Преузмите андроид апликацију.