Почетна > Живот и стил
Живот и стил

Када је право време да посетите брачног саветника: Спасите свој однос на време

Брачно саветовање помаже паровима да покушају да реше узроке својих несугласица и сукоба.
Фото: Pexels/Cottonbro

Некада је најлакше дићи руке од свега и рећи како нешто не функционише, међутим, уколико волите свог партнера, али упркос томе имате проблеме у свакодневном функционисању – посаветујте се са брачним саветником и покушајте заједно да дођете до решења.

Брачно саветовање помаже паровима да покушају да реше узроке својих несугласица и сукоба који доводе у питању њихову везу или брак.

Оно ће вам помоћи да научите како треба да комуницирате, али и да проблеме у односу решавате без великих свађа и расправа.

Наравно да ће током брака долазити до сукоба, али терапија може да вам помогне да из свађе извучете најбоље, кроз шта ћете градити срећнију везу или брак.

Који су то поуздани знакови у брачној заједници који указују да је брачни саветник ваша следећа станица?

Превара – емоционална или физичка

Ако сте се ви или партнер упустили у аферу, или чак само размишљате о томе – брачно саветовање вам може помоћи да ставите све карте на сто и утврдите зашто се ова ситуација догађа.

Иако парови могу превазићи превару која се догодила, увек је лакше на време реаговати и спречити ту непријатну и болну ситуацију.

Недостатак комуникације

Верујемо да знате колико је комуникација важна за сваки однос, а посебно онај емотивни. Уколико се константно препирете око истих ситница – ту је такође по среди комуникација.

Како се такве ситуације изнова и изнова понављају, партнери нису у стању да увиде узрок због ког се то дешава, али ће зато неко ко посматра са стране, а притом је стручан – веома лако доћи до корена проблема

Da li su svađe u vezi poželjne?

Преузмите андроид апликацију.