Почетна > Нови Сад
Актуелно Нови Сад

ЈКП „Водовод и канализација“ изводи радове на бројним локацијама

Грађевинска сезона Јавног комуналног предузећа „Водовод и канализација“ је у пуном јеку.
Фото: ЈКП „Водовод и канализација“ Нови Сад

Највидљивији радови су у Улици Модене где је у току реконструкција канализационе и водоводне мреже. Приводе се крају радови и на кућним прикључцима у градским и приградским насељима.

„Махом смо градили у Ветернику, Руменци, Адицама као и Бегечу, где смо ове године завршили и другу фазу радова на изградњи доводника за насеље Бегеч. Оно што нас још очекује током ове грађевинске сезоне јесте и извођење радова на реконструкцији водоводне мреже у Шекспировој, Стражиловској и Улици Орловића Павла“ истиче у разговору за Радио Нови Сад Борислава Пејановић из Јавног комуналног предузећа „Водовод и канализација“.

Из овог предузећа подсећају суграђане да је ЈКП „Водовод и канализација“ услед високих температура, поставило цистерне са пијаћом водом, једну код Футошке пијаце и једну у центру Града, испред Цркве имена Маријиног (катедрала).

У случају потребе биће ангажовано још цистерни на другим локацијама.

Такође, из ЈКП „Водовод и Канализација“ још једном апелују на суграђане да се вода из градског водовода троши рационално, искључиво за пиће, храну и у санитарне сврхе.

Svečana dodela stipendija „Dositeja“ najboljim studentima sutra u SNP

 

Преузмите андроид апликацију.