Почетна > Нови Сад

Актуелно Нови Сад

JKP „Пут“: Радови на 19 локација – асфалтирају се и поправљају улице и пешачке стазе

Машине „Пута“ не стају. До краја маја новим асфалтом биће пресвучено седам улица у Каћу. Данас се асфалтирају Чика Нецина и улица Бранка Радичевића, а у току су припремни радови у улици Михајла Пупина.
Фото: ЈКП Пут
Претходних дана су асфалтиране Рада Добановачког, Жарка Зрењанина, Његошева – од Симе Шолаје до Стефана Немање и улица Младена Стојановића – од Рада Добановачког до Вука Караџића.

Поред радова у Каћу, екипе „Пута“ раде на још 11 локација. Данас се поправља коловоз у Улици Вељка Петровића у Новом Саду, а припремни радови за поправку коловоза изводе се у Лазе Атанацковића и Главној, као и на Ченеју на путу ка хмељарнику. У Војводе Бојовића у Ветернику у току су радови на поправци пешачке стазе, а у Павла Јулинца, Светозара Марковића Тозе, Радивоја Милина Каирца у току је уређење банкина. У Ковиљу је настављено уређивање атрских путева, док су у улицама Краља Петра Првог и Софије Пасковић у Ветенику израђени успоривачи брзине од асфалта.
Радови на обележавању и одржавању саобраћајне сигнализације изведни су на раскрсницама Гундулићеве и Коче Коларова и Гундулићеве и Ђорђа Рајковића у Новом Саду, као и у Руменки на раскрсницама улица Ослобођења и Војвођанске и Ослобођења и Партизанске.

Фото: ЈКП Пут

– ЈКП „Пут“ већ три месеца ради на уређењу улица, пешачких и бициклистичких стаза. Само у марту и априлу извели смо радове у више од 113 улица. Афалтирали смо више од 70, и поправили коловоз у 43 улице. У мају смо радили још више. А радове на уређењу саобраћајне инфраструктуре, пешачких и бициклистичких стаза наставићемо и у наредним месецима. Радићемо свуда, у граду и приградским насељима – рекао је Душан Радојичић, директор ЈКП „Пут“.

Leva obala Dunava pred velikim uređenjem: Sprema se revolucionarni izlazak Novog Sada na veliku reku bezmalo cela južna strana grada će izaći na vodu

Преузмите андроид апликацију.