Почетна > Нови Сад

Актуелно Нови Сад

ЈКП Пут: Данас радови на више од 10 локација

Нема паузе за новосадске путаре. И данас се ради на више од 10 локација у граду и приградским насељима. У улици Јована Обреновића у Ветернику и улици Краља Вукашина у Новом Саду, након вишедневних припрема, почели су радови на поправци коловоза.
Фото: ЈКП Пут

Пуном паром се већ трећи дан ради на поправци бициклистичке стазе на Футошком путу. Настављени су припремни радови за поправку улице Васе Остојића, а почеле су припреме за поправку улице Свезтозара Марковића Тозе. Такође, настављена је поправка туцаничког коловоза у улици Станислава Мајороша, док се у Поенкареовој и делу Јована Обреновића, које су асфалтиране претходних дана, уређују банкине.

У улицама Кароља Селеша у Новом Саду и Цара Лазара у Футогу у току је израда асфалтних успоривача брзине, а у улицама Петра Драпшина и Доситеја Обрадовића у Бегечу уређују се банкине.

Фото: ЈКП Пут

На Темеринском путу као и на раскрсницама Булевара војводе Степе и Булевара кнеза Милоша, Максима Горког и Сремске и Максима Горког и Стевана Мусића изведени су радови на обележавању и одржавању саобраћајне сигнализације.

Međunarodno takmičenje „Vatrogasni izazov Petrovaradina“ očekuje se na Tvrđavi! 100 takmičara suočiće se da izazovima inspirisanim nepredvidivim vanrednim situacijama

Преузмите андроид апликацију.