U sredu, 29. septembra, restoran Kalem nudi jedinstvenu ponudu u vidu menija koji su simbolično nazvali „Ostrige i Alpi“.
U meni su uklopili naša, domaća jela sa jednom od najboljih vinarija regiona, vinarijom Marjan Simčić iz Slovenije.
Posetite dobropoznati novosadski ambijent Kalema i uživajte u nekim od najprestižnijih namirnica sa Mediterana uz pažljivo odabrana vina sa Goriših Brda našeg proslavljenog somelijera – Vuka Vuletića.
Specijalni jelovnik:
- Gratinirana ostriga
Pinot Grigio Classic 2020.
- Tatar od hame sa komoračem
Sauvignon Blanc Opoka 2019.
- Gambori u sosu od gambora
Chardonnay Opoka 2018.
- Grainirani file crnog bakalara na kolaturi od kalamata maslina sa divlji pirinčem i radičem
Pinot Noir Cru Selekcija 2017.
- Čoko-nugat mus sa sorbeom od vučijeg trna
Merlot Cru Selekcija 2016. Simčić
Rezervišite svoje mesto pozivom na sledeći broj telefona: 066/8888-021.
Cena jelovnika iznosi 4.800 rsd.
Preuzmite androidaplikaciju.