Почетна > Нови Сад

Нови Сад Урбани Нови Сад

Јединствено искуство „Остриге и Алпи“ у ресторану Калем

У среду, 29. септембра, ресторан Калем нуди јединствену понуду у виду менија који су симболично назвали „Остриге и Алпи“.
Фото: Калем

У мени су уклопили наша, домаћа јела са једном од најбољих винарија региона, винаријом Марјан Симчић из Словеније.

Посетите добропознати новосадски амбијент Калема и уживајте у неким од најпрестижнијих намирница са Медитерана уз пажљиво одабрана вина са Гориших Брда нашег прослављеног сомелијера – Вука Вулетића.

Фото: Калем
Специјални јеловник:

  • Гратинирана острига
    Pinot Grigio Classic 2020.

  • Татар од хаме са коморачем
    Sauvignon Blanc Opoka 2019.

  • Гамбори у сосу од гамбора
    Chardonnay Opoka 2018.

  • Граинирани филе црног бакалара на колатури од каламата маслина са дивљи пиринчем и радичем
    Pinot Noir Cru Selekcija 2017.

  • Чоко-нугат мус са сорбеом од вучијег трна
    Merlot Cru Selekcija 2016. Simčić

Резервишите своје место позивом на следећи број телефона: 066/8888-021.

Цена јеловника износи 4.800 рсд.

Vojvođanska kuhinja u Novom Sadu i okolini

 

Преузмите андроид апликацију.