Почетна > Нови Сад

Нови Сад Сервисне информације

Измењена траса линије 6а због радова – ево куда ће ићи аутобуси до 6. октобра

У складу са решењем Градске управе за саобраћај и путеве, од 20. 09. до 06. 11. 2023. године привремено се мења траса линије број 6а (Адице-Ветерник ОШ “Марија Трандафил“). Због радова на изградњи канализације отпадних вода  у Ветерничкој улици, саобраћај наведеној линији одвијаће се на следећи начин:
Фото: Градске инфо
Смер Адице – ОШ “Марија Трандафил“

Од почетног стајалишта Ветерничка/Крагујевачка у Ветерничкој улици аутобуси ће скретати лево у Улицу Бранка Ћопића, продужавати  Улицом Бранка Ћопића, скретати лево у Бањалучку улицу, десно у Смедеревску улицу, десно у Улицу Симе Шолаје, лево у Улицу Бранка Ћопића, десно у Улицу Ћирила и Методија, лево у Улицу Фејеш Кларе, лево на Булевар патријарха Павла, лево на Футошки пут, даље настављати Новосадским путем, скретати лево (пре Ауто центра ИНТЕРСРЕМ) у Улицу хероја са Кошара (бивша Нова 1), десно на кружном току улазити у Дунавску улицу, скретати лево у Паунову улицу до ОШ „Марија Трандафил“.

Аутобуска стајалишта на којима се зауставља аутобус:
  • Почетно стајалиште Ветерничка/Крагујевачка
  • Бањалучка/Бранка Ћопића
  • Смедеревска/Бањалучка
  • Симе Шолаје/Жикице Јовановића
  • Ветерничка/Фештер ОШ „Марија Трандафил“

Смер ОШ “Марија Трандафил“ – Адице

Од ОШ „Марија Трандафил“ из Паунове улицу аутобуси ће скретати десно у Дунавску улицу, лево на кружном току улазити у Улицу хероја са Кошара (бивша Нова 1), скретати десно на Новосадски пут, продужавати Футошким путем, скретати десно на Булевар патријарха Павла, десно у Улицу Горана Ковачића, и нстављати Улицом Бранка Ћопића до Ветерничке улице.

Аутобуска стајалишта на којима се зауставља аутобус:
  • Ветерничка/Фештер ОШ „Марија Трандафил“
  • Бранка Ћопића/Симе Шолаје
  • Ветерничка/Крагујевачка
Фото: ЈГСП Нови Сад

Dom zdravlja “Novi Sad” održava radionicu „Ekscesivno ispijanje alkohola i adolescenti 2023“

Преузмите андроид апликацију.