Почетна > Живот и стил
Живот и стил

Из ових 10 разлога жена оставља мушкарца ког лудачки воли

Иако љубав заслепљује, неке ствари изоштре вид.

Свет се врти око љубави а љубав се врти око партнера и неретко врти или оба партнера или пак само једног баца у ковитлац.

И неретко љубав личи на болест. Али иако љубав јесте слепа, заљубљена жена има меру и када се пређу одређене границе, она ће напустити чак и тог ултимативног мушкарца из снова без размишљања.

А најчешће ће то учинити из ових 10 разлога.
Фото: Pexels/Cottonbro
1. Не жели да зачини ствари

Није да жена жели да њена романтична веза буде вожња ролеркостером, важно је оставити мало простора за нове ствари. Ако мушкарац инсистира на одласку у исти ресторан сваки дан или жели да путује на исто место сваки годишњи одмор јер не жели да изађе из своје зоне удобности, његовој партнерки сигурно ће ускоро досадити.

2. Оптужује вас да имате очекивања до неба

Када жена размишља о прекиду са својим вољеним, највероватније је до тада већ много покушала да спаси ову везу. Али ако партнер одбије да разговара о стварима које је забрињавају и, у исто време, настави да се жали на њене нереалне захтеве, она ће остати без сумње да је време за прекид.

3. Отказује вам виђење и одлази с пријатељима

Немате пуно у чему да уживате ​​када вас дечко изненада остави саму током викенда, остане у граду до касно – игноришући ваше позиве или на било који други начин поремети ваш распоред. Ако се навикао да отказује ваше изласке и уместо тога проводи време са својим пријатељима, жена ће почети да схвата да је то сигнал да је од мале важности у његовом животу – неће проћи предуго пре него што оде заувек.

4. Делује мистериозно

Ако се понаша као да нешто крије, дефинитивно вара, прво је што ћете помислити ако приметите тајновито понашање партнера. Ако партнер избегава слање порука када је у вашој близини, говори у нејасним детаљима о својим плановима или се брани када га питају где је био, недостатак искрености и отворености натераће сваку жену да пожели да потражи другу, стабилнију везу.

5. Никада није ту кад вам је потребан

То не значи нужно да је мушкарац ван града или да се дружи с пријатељима – може да седи испред своје девојке, али и даље не буде присутан када она жели да разговара о стварима које су јој важне или јој сметају. Када се партнер само претвара да слуша, жена то може да осети и схватиће да је узима здраво за готово. Ко жели такву везу?

6. Чини да се осећате као његова мајка

Мушкарац-дете не следи планове, никада не жели да води разговоре с одраслима и криви своју партнерку што зановета. У оваквој врсти везе, свака жена ће се убрзо уморити од покушаја да му скине одговорност с његових рамена и смишља изговоре за њега те ће пожелети да потражи одраслог мушкарца.

7. Игнорише ваше мишљење

Када постоји потреба за доношењем одлука које утичу на обе особе у вези, жена очекује да ће се њено мишљење узети у обзир. Ако мушкарац мисли да се њене жеље и потребе не рачунају и да се фокусира само на себе, она ће то схватити као црвену заставу да он не жели да она буде срећна и да је не поштује.

Фото: Pexels/Rodnae production
8. Своју каријеру ставља на прво место

У реду је када особа има велике снове које треба остварити, али када сте у вези, чак и упркос заузетости, важно је одвојити мало времена да се усредсредите на партнера и покажете му да вам је он приоритет. Ако је мушкарац увек превише заузет да проводи време са својом љубавницом, она ће желети да га остави заувек.

9. Упоређује вас с другим женама

То може бити неко од његових бивших, колега или мајка. У сваком случају, стално упоређивање девојке с другим женама врло је опасна грешка која у трену може уништити везу. То чини да се жена осећа ужасно, негативно утиче на њено самопоштовање и, највероватније, завршиће раскидом.

10. Тера вас да се запитате да ли му је уопште стало

Уважавање је важно за здрав однос и, успут речено, значи да цените партнера чак и за мале ствари које раде. Ако, уместо да покаже колико му је жена важна, мушкарац њу узима здраво за готово и не жели да се трудити у вези, његова партнерка се никада неће осећати пријатно у његовој близини.

Roditelji iz Srbije govorili o braku nakon dolaska bebe

Преузмите андроид апликацију.