Почетна > Нови Сад

Актуелно Нови Сад

Гратис сладолед и специјалне цене улазница за све кориснике Породичног пакета у „Cineplexx Promenadi“

Поред посебних погодности које доноси Породични пакет биоскопа „Cineplexx Promenada“, посластичарница Brunch Sweets додаје „шлаг на торту“ и поклања сладолед сваком новом или постојећем члану Породичног филм клуба који погледа било који дечији филм у периоду од 18. до 30. септембра.
Фото: Cineplexx Promenada

За све чланове Породичног филм клуба, куповином три или четири улазнице за исти филм, остварује се посебна снижена цена улазнице за све чланове породице. Специјална цена улазнице која износи од 330 динара за „2D“ и 450 динара за „3D“ дечје филмове, члановима Породичног филм клуба пружа још бољу забаву за читаву породицу. Нека ово лето траје дуже! Погледајте дечији филм и замените улазнице за сласни сладолед у „Brunch Sweets“ Променада.

Учлани се у Cineplexx Породични филм клуб кликом на линк и поред специјалних цена улазница, искористи и додатне погодности Породичног пакета у Цинеплеxx Променади, а од 18. до 30. септембра, погледај дечији филм и почасти породицу сладоледом у „Brunch Sweets“ посластичарницама. У склопу „Brunch Sweets“ можете пробати више од 100 укуса сјајног сладоледа њиховог бренда Гелатоманиа који је усавршио италијански занатски сладолед премиум квалитета, а који ће вам бити омиљена посластица током читаве године.

У овом периоду, малишани ће имати прилику да погледају прегршт цртаћа као што су дугоочекивани филмски хит „Патролне шапе – моћни“, „Ричард рода 2″, причу о неустрашивом врапцу којег је усвојила породица рода, чувене „Нинџа корњаче: хаос“, „Детектив Цврле и златна кошница“, у којем ћете упознати интересантне становнике бајковитог градића Медено брдо и многе друге.

Информације које треба да знаш о Породичном филм клубу:

*Учлањивање у Породични филм клуб је бесплатно. Може се извршити онлине (уносом података детета млађег од 14 година). Породични филм клуб картицу добијате на благајни биоскопа Цинеплеxx Променада.

**Специјални породични пакет се односи само на дечје филмове и не важи за премијере

***Породични пакет важи искључиво за 3 до 4 особе, уз коришћење једне важеће картице Породичног филм клуба.

****Уз куповину породичног пакета улазница не добијају се Бонус бодови

*****Дневно је могуће купити један пакет са једном дечјом картицом

Kaleidoskop kulture ulazi u svoju drugu nedelju – nedelju primenjene umetnosti

Преузмите андроид апликацију.