Početna > Novi Sad
Kulturna scena Novi Sad

„Gradske info“ i „Cineplexx“ vam poklanjaju dve karte za film „Bilo jednom u Srbiji“

Naš portal će ove nedelje u saradnji sa bioskopom „Cineplexx“ u Promenadi, podeliti dve karte za projekciju filma „Bilo jednom u Srbiji“ u ponedeljak u 19.45 časova.
Foto: Cineplexx

Kako bi postali potencijalni dobitnik karata potrebno je da na Instagramu zapratite naš portal „Gradske info“ kao i profil „Cineplexx Promenada“, kao i da lajkujete objavu i komentaru označite osobu koju bi sa sobom poveli baš na ovaj film.

Dobitnik karata biće poznat u nedelju u popodnevnim časovima, a ta informacija biće zvanično objavljena na našim društvenim mrežama.

Bilo jednom u Srbiji

Tokom i posle Prvog svetskog rata, dva mladića i dve devojke iz Leskovca: Cone i Dine, i Zorka i Ružica imali su različite sudbine. Dineta su saveznici odveli do Pariza, gde je naučio sve o lepotama života i svetlima metropole. Cone je, posle ranjavanja i amnezije, završio u Mančesteru, tadašnjoj prestonici industrijskog razvoja, gde je načio kako se samo kroz crni fabrički dim i težak rad stiže do uspeha.

Opijeni pobedom u ratu i nepovratno inficirani „duhom slobode i napretka” koji su osetili u „velikom svetu”, dva mladića vraćaju se u svoj oronuli Leskovac. Dine u svoj mali, sada već nepostojeći bioskop, a Cone svojoj verenici Zorki, koja posle pet godina čekanja, nevoljno daje pristanak da je otac uda za ratnog liferanta. Cone će pokušati svoju staru ljubav da vrati, a Dine da svoju novu ljubav pronađe.

“Gradske info” i “Cineplexx” vam poklanjaju dve karte!

Preuzmite android aplikaciju.