Почетна > Спорт > Фудбал
Фудбал

Гобељић: У Јереван по победу

Питање проласка у плеј-оф за пласман у групу Лиге шампиона већ је практично решено, пошто је Звезда у првој утакмици била прилично убедљива. Победила је 5:0.
Гобељић
Фото: FK Crvena zvezda

Сада је на програму реванш у Јерменији, али мотивација не недостаје.

„Подразумева се да на свакој утакмици борбеност буде на високом нивоу. Желимо додатно да поправимо коефицијент, како наш, тако и државни, према томе, изузетно фокусирани дочекујемо сусрет са Пјуником“, рекао је Марко Гобељић.

„Резултат јесте велики и на нашој страни, уз то, показали смо у Београду да смо боља екипа, али нико не помишља да реванш одигра „ради реда“, већ сви желимо да пружимо звездашима још једну утакмицу којом ћемо да им приближимо пун потенцијал овог тима. А, он је огроман, никад већи. Тако да, нема опуштања, већ максимална борба за још један добар резултат“, навео је Звездин универзалац.

Гобељића радује форма екипе, али још више посета на трибинама.

„У одличној смо форми. Од старта сезоне смо ушли јако у све утакмице, практично да нисмо имали минут празног хода на терену, већ стално нападање, а то је оно што наша публика воли. Пресрећан сам што их је све више на трибинама, много нам то свима значи и нема лепшег осећаја него играти пред пуном Мараканом. Акција у смислу дресова је била успешна, направљена је атмосфера о којој се и даље прича. Желимо да их у наредним утакмицама буде још више, а ми ћемо на терену да им показујемо да ће имати 90 минута уживања док буду гледали своју Црвену звезду“, подвукао је Гобељић.

Zvezda otputovala u Jermeniju, revanš sa Pjunikom priprema za plej-of

Преузмите андроид апликацију.