Iako se može puniti svim mogućim vrstama mesa, povrća i začina, sir je obavezan sastojak koji nikako ne treba preskočiti u kesadilji. Može se poslužiti kao doručak, ručak ili večera. U stvari, kad god hoćete.
Najbolje od svega? Sa gotovim tortiljama ovo jelo će biti gotovo za manje od 10 minuta.
Sastojci:
- 2 tortilje
- 50 grama rendanog sira
- 2 kašike putera začini
- dodaci po želji
Priprema:
U tiganju otopite jednu kašiku putera i na njoj tostirajte jednu tortilju. Tortilju prekrijte rendanim topljenim sirom po želji. Preko sira možete dodati sitno seckani crni i beli luk, začinsko bilje, komadiće paradajza i bibera. Pokrijte sir drugom tortiljom i sve zajedno pažljivo okrenite. Dodajte preostalu kašiku putera u tiganj, pa zagrejte dok druga strana ne postane hrskava. Isecite kesadilju na trouglove i poslužite sa pavlakom ili sosom po želji.
Preuzmite android aplikaciju.