Почетна > Нови Сад

Нови Сад Новосадске приче

Где у Новом Саду детету можете приредити незабораван дан?

Родитељство није нимало лак задатак, а проналажење савршених активности за децу може бити права авантура. У Новом Саду, родитељи имају луксуз избора између многих дечијих кутака који обећавају бескрајну забаву, едукацију и незаборавне авантуре.
Фото: Градске инфо
Лимански парк – Где зелена оаза постаје дечија забава

Физичка активност је од суштинског значаја за раст и развој деце, а у време када лаптопови, компјутери и таблети све више заузимају простор у њиховом свету, проналажење баланса постаје кључно.

Решење лежи у посети Лиманском парку, правој оази мира усред градске вреве.

Пространост парка, бујно зеленило и велико дечије игралиште постају позорница за авантуре ваше деце. Лопта постаје омиљени реквизит, а за оне мало старије, ту је зип лајн и скејтборд терен који доносе узбуђење и радост.

Фото: Градске инфо

Путовање кроз време у Музеју Војводине

Након исцрпљујуће физичке игре, савршено је време за авантуру кроз време у Музеју Војводине. Стара новосадска улица која је постављена у музеју води децу кроз прошлост, будећи њихову радозналост и постављање мноштва питања.

Овде деца имају прилику да виде како су се некада правиле играчке и да се упусте у освајање давно прохујалих времена. Ова авантура ће пробудити истраживачки дух и подстаћи машту код малишана.

Фото: Војводина уживо

Позориште младих – Где магија постаје стварност

Одлазак у позориште је непроцењив догађај за развој дечије маште и света гледања.

Позориште младих постаје центар породичног уживања кроз бројне дечије представе. У времену када је бег од екрана приоритет, позориште постаје чаробно место где се стварност трансформише у чаролију.

Представе ће вашу децу повести у свет снова, инспирације и фантазије, остављајући их зачаране и очаране.

Фото: Градске инфо

Културна Станица Млин – Где креативност нема границе

У Културној станици Млин, деца ће открити свет ликовно-едукативних садржаја, драмских програма и музике на потпуно нови начин.

Подстицање креативности и подршка дечијим идејама постају кључне компоненте. Свака идеја која се изрази схвата се озбиљно, пружајући деци осећај значаја и важности.

Фото: Градске инфо

Tražite adekvatnu razonodu za decu – Predlažemo top 5 naslova za uzrast od 7 do 12 godina koje možete pronaći u Gradskoj biblioteci

Преузмите андроид апликацију.