Почетна > Нови Сад

Нови Сад Новосадске приче

Где све можете пронаћи играчке за децу у Новом Саду?

Саставни део дечјег одрастања чине играчке.
Фото: Freepik/brgfh
Постоје разне врсте играчака за малишане, од оних плишаних, до пластичних и металних. Од играчака за мањи узраст до оних за већи узраст. Од оних који служе за разоноду, до оних које су наемењене за стицање знања и вештина.
Како год, играчке су засигурно нешто посебно за мало дечје срце.

Данашња понуда играчака много је другачија и већа у односу на прошле деценије. Данас играчке можете пазарити скоро у већини продавница.

У Новом Саду све чешће се куповина врши у специјализованим продавницама играчака намењени да употпуни комплетан доживљај игре.

Неке од најпознатијих су:

Дечији свет

Ова продавница играчака основана је 2008. године као породична фирма, а данас је популарна продавница која се налази на чак четири локације у Новом Саду.

У њиховој понуди можете пронаћи највеће светске брендове дечијих играчака, а тренутно имају преко 5000 различитих производа.

Локације на којима се налазе у Новом Саду су Булевар ослобођења 46а, угао Хаџи Рувимове и Јанка Чмелика, Руменачка 47 и Краљевића Марка 33.

Фото: PrtSc/Facebook/Dečiji svet
Бајколино

Продавница играчака која је настала још давне 2001. године са циљем да пружи најбољи могући асортиман играчака.

Поседују вишегодишње искуство, прате најновије трендове и стално се информишу на међународним сајмовима. Тренутно постоје на четири локације на територији Новог Сада.

Локације на којима се налазе: Ласла Гала 18, Корнелија Станковића 42, у Ветернику на адреси Омладинска 7 и у Футогу на адреси Царице Милице 42.

Фото: PrtSc/Bajkolino
Трефолино

Ова продавница играчака послује још од 2003. године и поноси се са понудом посебно квалитетних играчака.

Поред играчака у овој продавници се могу пронаћи и едукативни материјал, школска опрема, дечје гардеробе и беби опреме, али им је свакако акценат на играчкама и на дечијој забави.

Имају отворене пословнице у десетак градова у Србији, а у Новом Саду се налази на адреси Булевар ослобођења 59.

Фото: PrtSc/Trefolino
Пертини Тојс

Компанија Пертини на тржишту постоји преко три деценије, од 1990. године. Настала је у оквиру групације Пертини-Еуролајн надомак Милана, а неколико година касније је део свог производног погона преселила у Србију.

Компанија је веома популарна кад је реч о дечјим играчакам, а понуда је више него озбиљна, бар када је реч о производима и брендовима.

У Новом Саду се налазе на две локације: на Булевару Ослобођења 60 и на Булевару ослобођења 119 (сутерен тржног центра Променада).

Фото: PrtSc/Pertinitoys
Тојз

Бренд Тојз који постоји више од 20 година, нуди веома широк асортиман дечјих играчака.

Познати су по квалитету, али и по великом броју дечијих производа, који броји преко 8000.

У овој продавници можете пронаћи свашта нешто занимљиво, од школског прибора, едукативних материјала до играчака за узрасте од 0 до 9 година.

У Новом Саду се налазе на две локације, у Хајдук Вељковој 11 (у приземљу Матер центра на Сајму) и на Лиману у Народног фронта 23.

Фото: PrtSc/Toyzzz
Дексико

Дексико је позната продавница дечјих играчака које имају невероватан асортиман и које чине најпознатије марке на свету.

У понуди имају и школски програм, гардеробу, али и обућу за узрасте од 0 до 15 година. Такође, овде можете пазарити и беби опрему као и остале пратеће ствари које су неопходне у свакодневном животу малишана.

У продавницама ће те пронаћи и велики избор књига за децу, како домаћих, тако и најпознатијих светских издавача.

Бренд постоји од 1996. године и имају 30 продавница широм Србије.

У Новом Саду налазе се на четири локације, на Булевару Михајла Пупина 1, Булевару ослобођења 102, Сентандрејском путу (у оквиру тржног центра БИГ)  и на адреси Булевар ослобођења 119 (сутерен тржног центра Променада).

Фото: PrtSc/BiG

Razmišljate da svoju decu upišete na balet? Evo gde to da učinite

Преузмите андроид апликацију.