Почетна > Нови Сад

Нови Сад Новосадске приче

Где се у Новом Саду решавају највеће мистерије? (ВИДЕО)

И сами знате да није тако тешко ући са неким од својих пријатеља у расправу око питања да ли сте паметнији ви или он.

Међутим, ова расправа се најчешће заврши тако што свака особа “вуче на своју воденицу“ и себе сматра интелигентнијом страном, па онај мање убедљив обично извуче дебљи крај.

Новосађани већ дуже време имају прилику да одмере колико су паметни, или да барем, уколико нису такмичарског духа, удруже снаге са својим пријатељима, феноменално се забаве и успеју да “откључају“ врата закључане собе у Viper Escape Room-у.

Било да сте заљубљеник у хорор филмове, или ипак више волите да покренете и оне најситније мождане вијуге док у миру решавате компликоване загонетке, сигурни смо да ћете се заљубити у ову игру.

Избора је заиста много.

Можете да бирате да ли чете отићи на Hogwarts, школу за чаробњаке и вештице, и помоћи професору Дамблдору у специјалном задатку који вам је наменио или ћете радије кренути у потрагу за прстеном и постати нови господар прстенова.

Уколико сте амбициозни можда ћете покушати да пронаћете изгубљено благо Египта, коначно решите Да Винчијев код, или ћете покушати да постанете успешнији пљачкаши од екипе из La casa de papel и обијете сеф који до сада још нико није успео да отвори.

За заљубљенике мало страшнијег садржаја, знате оно од чега вам се леди крв у венама и срце вам убрзано куца, такође, постоји велики избор соба за решавање.

На вама је само да одаберете да ли ћете покушати да решите загонетку и побегнете из Saw собе, Conjuring-а, Погрешног скретања, или Црвенкапа собе у којој вас вреба велики црни вук.

Фото: Градске инфо
Како се игра Escape Room игра?

Игру могу да играју минимум 2, а максимум 6 играча (у зависности од собе коју одаберете). Колики год тим да оформите једино је битно да се добро сконцентришете и решите све загонетке које се налазе у просторији како бисте “откључали“ врата и победили.

Време за решавање загонетки је 60 минута.

У току времена предвиђеног за решавање игрице, game master вас све време прати преко камере и задужен је да вам припомогне уколико негде “запне“, али немојте се на то ослонити, користите вијуге.

Ову фантастичну игру можете играти на две локације у граду. Прва локација се налази на адреси Руменачка 1, док је друга на адреси Ђорђа Никшића Јохана 13.

Како смо се ми провели можете погледати у нашем интересантном видеу, а на вама је да и ви ускоро тестирате како се сналазите у “кризним“ ситуацијама када треба користити мозак за нијансу више него иначе.

Zajednički novčanik, da ili ne? (VIDEO/ANKETA)

Преузмите андроид апликацију.