Почетна > Србија
Србија

Гашић: Државно руководство ће учинити све да сачува мир и стабилност

Министар унутрашњих послова Братислав Гашић поручио је данас да ће председник Србије Александар Вучић и државно руководство учинити све да сачувају мир и стабилност, али да се Србија неће уплашити Куртијевих терориста и њихових спискова за одстрел.
Фото: Танјуг/ МУП Републике Србије

Гашић је на Копаонику припадницима Специјалне антитерористичке јединице МУП и 72. специјалне бригаде Војске Србије поручио да је сигуран да док је њих наша земља не треба да буде забринута око било какве врсте тероризма, екстремизма и сепаратизма.

„Видим у вашим очима сву храброст, спремност, видим и обученост, видим и опремљеност. Србија је поносна на вас, јер види да је сваки наш грађанин безбедан и заштићен“, казао је Гашић, а сапштило ресорно Министарство.

Додао је да ће председник Србије и државно руководство учинити све да се сачува мир и стабилност, те да нема места страху од Куртијевих терориста и њихових спискова за одстрел.

„Зато вас молим да свом снагом радите на вашој обуци, на вашој опремљености, да би нашу мајку Србију сачували у будућности“, поручио је Гашић припадницима специјалних јединица Министарства унутрашњих послова и Војске Србије, који се налазе на заједничкој вежби.

Vučić: Nadam se da će sledeća godina biti uspešnija za sve naše građane

Преузмите андроид апликацију.