Почетна > Србија
Србија

Вучић: Надам се да ће следећа година бити успешнија за све наше грађане

Председик Србије Александар Вучић сумирао је данас утиске бурне неделје која је на измаку и изразио наду да ће следећа, 2023. година бити успешнија за све наше грађане.
Фото: Танјуг/Раде Прелић

„Само нас једна недеља дели од нове, надамо се још боље и још успешније године за све наше грађане. Недеља за нама била је испуњена тугом због смрти нашег Синише Михајловића, а опет нас и подсетила на сву радости коју нам је велики Миха, својом мајсторском игром, донео у претходним деценијама“, написао је Вучић на Инстраграм налогу „buducnostsrbijeav“.

Он је посебно нагласио да су Срби са Косова и Метохије прославили славу Светог Николу на барикадама, истрајни у жељи да живе као сав други цивилизовани свет – слободно, чувајући животе и перспективу своје деце.

Вучић је подсетио да је о томе током недеље разговарао и са потредседницом владе и министарком спољних послова Словеније Тањом Фајон и командатом команде здружених снага НАТО, адмиралом Стјуартом Манчом.

„Ми настављамо да радимо на модернизацији Србије, у чему нам помажу и искрени пријатељи наше земље. Тако сам се у Азербејџану састао са председником Илхамом Алијевим са којим сам разговарао о ширењу већ постојеће и стварању нових видова сарадње. Настављамо да се боримо за што бољи живот свих наших грађана и сигурну будућност наше деце. Живела Србија“, поручио је председник Србије, уз видео и фото записе са догађаја протекле седмице.

SPC i vernici danas slave Materice

Преузмите андроид апликацију.