Почетна > Спорт > Остали спортови
Нови Сад Остали спортови

Фудбалери, фудбалерке, одбојкаши и рукометаши Воше посетили ОШ „Ђорђе Натошевић“ (ВИДЕО)

У понењдељак ученици ОШ Ђорђе Натошевић имали су прилику да се друже са спортистима Војводине. Играчи ФК, РК и ОК Војводине и играчице ЖФК Војводине посетили су данас ову школу.

У школи је уз дружење организована и конференција ОК Војводине, која у среду игра свој меч Лиге шампиона против немачког Фридрихшафена. Одбојкашима је неопходна победа пошто су у првом мечу групе А поражени од екипе Јастрзебског.

Новинарима и присутним основцима су се обратили одбојкаши Војовдине, Максим Буцуљевић и Петар Крсмановић, као и тренер Слободан Бошкан.

Фото: Градске инфо

Техничар „старе даме“ Максим Буцуљевић изјавио је да их очекује тершка утакмица против немачког представника и да ће им у среду у хали Спенса од 20 часова бити потребна подршка навијача.

Присутнима се обратио и капитен Војводине Петар Крсмановић, и поделио своје мишљење у вези тога шта ће пресудити у мечу са Фридрихшафеном.

„Оно што ће правити разлику и што ће бити олакшавајућа околност за нас је сервис. Кључно је како ћемо нападати сервисом и како ћемо примати њихов сервис и из тога градити нашад“, закључио је Крсмановић.

Ученици ОШ Ђорђе Натошевић имали су неколико питања за одбојкаше, а већина су се односила на истрајност и издржљивост која је потребна за једну одбојкашку и пре свега спортску каријеру.
Фото: Градске инфо

Након конференције, сви спортисти су заједно са ученицима прешли у фискултурну салу, где су се дружили кроз разне спортове.

Доминатна је била одбојка, иако су професионалци из Војводине били недостижне висине за ученике, али и фудбалери Владан Новевски, Вељко Јеленковић и Ранко Пушкић нису пропустили прилику да заиграју са децом.

Како је изгледало ово дружење можете погледати у нашем прилогу изнад.

Фото: Градске инфо

Ledena šuma i ove godine u Dunavskom parku

Преузмите андроид апликацију.