Почетна > Свет
Свет

Филм „Келти“ у Музејској четврти у Бечу

У оквиру филмског фестивала на отвореном „Frameout“ који се одржава у Музејској четврти у Бечу биће приказан играни филм „Келти“ српске редитељке Милице Томовић.
Фото: Pixabay/MasterTux

Радња филма је смештена у Србији у зиму 1993. године. Дечија рођенданска прослава иде својим током и даје нам интиман увид у живот једне породице. Бурно и хаотично се нижу доласци, драме, флертови, свађе, нежности, општи напади пубертета (у свим старосним групама) и сукоби политичких идентитета.

Фестивал „Frameout“ од 8. јула до 27. августа представља игране, документарне, кратке и уметничке филмове, биоскоп и дигиталну културу, као и пратеће програме пре филмских пројекција које се одржавају сваког петка и сваке суботе у Музејској четврти. Улаз је слободан за све посетиоце.

Филм „Келти“ ће бити приказан у петак 12. августа у 21 час. Наредног дана, у суботу 13. августа, је заказана пројекција документарног филма „The Gig Is Up“ канадске редитељке Шенон Волш. Она се бави последицама гиг економије на наше друштво и поставља питања: Да ли само потрошачи профитирају у овом билионском бизнису и да ли је свакодневни живот уопште више могућ без „радника духова“?

Privredna agencija Beča za klimatske projekte

 

Преузмите андроид апликацију.