Почетна > Србија
Србија

Фестивал ракије „Ракија и ракијаши“ у Панчеву 22. октобра

Међународни фестивал „Ракија и ракијаши 2022“ биће одржан се у суботу 22. октобра на простору тениског центра „Младост“, поред Панчевачког хиподрома, наводи се на Фејсбук страници организатора фестивала – Удружења воћара и виноградара и љубитеља традиционалних производа „Равница“ Панчево.
Фото: PixabayDiscoveringMacedonia

Организациони одбор Фестивала је позвао све досадашње и будуће учеснике да пошаљу узорке ракије на оцењивање квалитета најкасније до 27. септембра.

Сви учесници који пошаљу три и више узорка као и сви освајачи велике златне медаље постају чланови „Ракијског клуба РР“.

Најављено је и присуство 14 компанија произвођача и дистрибутера опреме за производњу ракије, и сваки учесник који преда више од три узорка или освоји златну медаљу, од компанија ће добити разне погодности за куповину опреме.

Такође, освајањем признања на Фестивалу ракије „Ракија и Ракијаши 2022“ учесник стиче право на коришћење фестивалског знака у медијској промоцији свог производа.

Поред тога, Фестивал је референтно (изборно) такмичење за све ракије од шљиве, а свака шљивовица која на Фестивалу буде добила оцену преко 18.50 квалификује се за избор најбоље ракије од шљиве на смотри која се сваке године одржава у Институту за воћарство у Чачку.

Zurof posetio Muzej žrtava genocida

Преузмите андроид апликацију.