Почетна > Нови Сад
Актуелно Нови Сад

Фестивал “Интерфест“ – Хедонизам под ведрим новосадским небом (ВИДЕО)

Провести петак изван свог дома Новосађанима увек звучи као феноменална идеја. Ипак, поред тога што волимо живот, имамо среће да живимо у граду који је Европска престоница културе, те у коме се “мало-мало“ нешто лепо организује.

Новосађани ће овај викенд моћи да се разоноде на 19. по реду Међународном фестивалу вина “Интерфест“ који је Трг слободе обукао у неко сасвим другачије рухо и увео га у нову димензију.

Наши суграђани читав викенд који је пред нама имају прилику да се опробају у улози сомелијера, те уживају у најлепшим и најпрефињенијим укусима вина из преко стотину различитих винарија.

Подсећамо, “Интерфест“ је званично отворен у четвртак, а трајаће све до недеље 19. јуна када се одржава последње вече овог хедонистичког фестивала.

Уз добро вино увек иде и добра музика, те су се организатори ове године потрудили да употпуне и тај део програма.
Фото: Градске инфо

Ситуација је иста као и свих претходних година: Дођете, купите себи чашу и ваучер за дегустацију и кренете редом, да видите ко шта нуди, а верујте нам – има ту свачега лепога!

Наша екипа не пропушта овакве догађаје и верује да управо они представљају ону истинску ноту Новосађана – културу и склоност ка уживању.

У нашем интересантном видеу можете погледати како заправо изгледа када главни трг у граду постане опијен квалитетним вином, те када пола Новог Сада изађе из куће и крене у пустоловину трагања за својим омиљеним винским брендом.

“Интерфест“ можете посетити још данас и сутра. Фестивал званично почиње у 19 часова и траје све до једног часа иза поноћи.

Улаз је, наравно, бесплатан, јер је главна окосница око које се цела прича врти – хедонизам, а хедонизам нема цену.

Novosađani u ulozi somelijera – Počeo vinski festival “Interfest“ (FOTO)

Преузмите андроид апликацију.