Почетна > Нови Сад

Актуелно Нови Сад

Феноменалан музички догађај „РТВ пикник – понеси ћебе“ 24. и 25. јуна под ведрим небом

Нови Сад је добио још један музички догађај „РТВ пикник – понеси ћебе“ који Радио – телевизије Војводине поклања Новосађанима и љубитељима музике 24. и 25. јуна са жељом да постане традиционалан сваке године, под ведрим небом.
Фото: РТВ

„Нови Сад је одувек био фестивалски град у ком се годишње одржи преко 200 манифестација које у наш град привлаче бројне туристе.

Летњи фестивали на отвореном, попут догађаја „РТВ пикник – понеси ћебе”, мамац су не само за туристе већ и Новосађане.

Сам амбијент, изван ужурбаног града и опуштен концепт излета у природи, уз пажљиво осмишљен музички програм који задовољава различите укусе, овој музичкој манифестацији пружају потенцијал да постане омиљени летњи догађај наших суграђана и гостију града, истичу из Туристичке организације Града Новог Сада.

Понесите ћебе и дођите 24. и 25. јуна већ од 17:00 часова испред платоа РТВ-а, чекаће вас позната РТВ лица, а од 19:00 часова имаћете прилику да уживате у концерту Великог народног, Великог тамбурашког оркестра и Александар Дујин Оркестра.

„РТВ пикник – понеси ћебе“ није само музички догађај, већ је симбол свега што Нови Сад представља – отвореност, разноликост. Креирали смо простор који позива све, Новосађане и туристе, да уживају у музици и дружењу.

Верујемо да ће ова манифестација допринти промоцији туризма у нашем граду, привлачећи љубитеље музике“, истиче Бојан Тренкић, Руководилац сектора музичке продукције Радио – телевизије Војводине.

Ово је још једна прилика да се Новосађани, али и сви љубитељи музике окупе и уживају у јединственом музичком искуству које им Радио-телевизија Војводине поклања.

Evo šta nas očekuje prvog letnjeg vikenda u Novom Sadu! (22. i 23. jun)

 

Преузмите андроид апликацију.