Почетна > Спорт > Фудбал
Фудбал

Фабрегас у Серији Б

Сензација стиже из Италије: Сеск Фабреагс, шпански ветеран и бивши ас Арсенала, Барселоне, Челсија и Монака потписао је двогодишњи уговор са Комом, чланом Серије Б.
Фото: Wikimedia Commons/@cfcunofficial (Chelsea Debs) London

Трансфер најављиван бомбастично две недеље коначно је добио и официјалну потврду. Председник Кома, некада дугогодишњи члан Челсија Денис Вајс, заокружио је овај трансфер који је данас и озваничен.

Комо се прошле године вратио из Серије Ц у Серију Б, али је под патротаном новим власника од 2019. и са Вајсом као председником започео операцију – Серија А и повратак после сезоне 2002/03.

Фабрегасу (35) је 1. јула истекао уговор са Монаком, где је играо добро у прве три сезоне, а прошле је само пет пута излазио на терен.

Тренер Кома Ђакомо Гатузо добио је великог аса од кога се очекује да буде лидер екипе иако је у позним играчким годинама. Уз Фабрегаса стигао је Кас Одентал из НЕК Нијмегена, као и млади Филипо Дели Кари из Јувентуса, те Луис Бинкс из Болоње, Симоне Гидоти из Фиорентине, Леонардо Манкусо из Монце и Николас Јоану из Нотингем Фореста.


Ronaldo naljutio navijače, neizvesna budućnost u Junajtedu

Преузмите андроид апликацију.