Почетна > Живот и стил
Живот и стил

Ево шта значи кад се љубите у сну

Пољубити другу особу у образ значи да покушавате да сакријете своје искрене симпатије према некоме.
Фото: Pexels/Adam Kontor

Ако у сну ви дајете пољубац, то симболизује обострану љубав. Ви сте романтична душа која памти сваки тренутак проведен са вољеном особом. Прошли сте разне периоде и фазе које су само потврдиле да сте створени једно за друго и да је ваша веза нешто за шта се вреди борити.

Сањати да сте добили пољубац

Уколико у сну добијете пољубац, то имплицира да ћете се посвађати са љубавником/љубавницом. Иако званично нисте заједно, почели сте да се везујете за особу са којом се повремено виђате. Желели бисте да будете више укључени у његов/њен живот што ће изазвати бројне сукобе и тешке речи.

Сањати да вам је неко украо пољубац

Када вам неко у сну украде пољубац, то је упозорење да се чувате лажних љубавних изјава. Могуће је да ће вам се удварати особа која ће само бити добра на речима, док ће дела бити слабија страна. Обећаваће вам куле и градове, али чим види да се везујете и очекујете нешто, почеће да вас избегава и да се дистанцира од вас.

Сањати да сте некоме украли пољубац

Ако ви у сну некоме украдете пољубац, то означава упорност. Ви сте особа која је сигурна у себе и која не одустаје док не добије оно што жели. То што се у почетку некоме не свидите, не схватате сувише лично, већ чините све да дотична особа увиди своју грешку и да промени мишљење

Сањати да сте избегли пољубац

Уколико у сну избегнете пољубац, то указује да ћете бити дрски. Могуће је да више не знате како да одбијете особу која вам се не свиђа због чега ћете претерати и понети се безобразно. У почетку ће вам бити жао, али схватићете да је то једини начин да га/је се отарасите.

Kako da povećate nivo energije u svom telu?

Преузмите андроид апликацију.

Ознаке