Почетна > Нови Сад
Актуелно Нови Сад

Ево како да проверите колико новца дугујете за порез

Градска пореска управа Града Новог Сада подсетила је Новосађане да у понедељка, 15. августа доспева трећа рата за уплату годишњег пореза на имовину за 2022. годину.
Фото: Pixabay/Free-Photos

Стање на рачуну пореза на имовину као и информацију о висини треће рате, порески обвезници физичка лица могу добити на инфо-пулту Градске пореске управе у ТЦ “Променада“, у шалтер сали Градске пореске управе (Улица Војвођанских бригада 24-26), на шалтер месту Градске пореске управе у просторијама ЈКП „Информатика“ (Булевар Слободана Јовановића 15), упитом на мејл адресу gpu@novisad.rs и путем налога на Порталу еУправа.

Износ треће рате за уплату годишњег пореза на имовину може се утврдити и увидом у Решење о утврђеном порезу на имовину за 2022. годину, које, у случају да обвезник не поседује из неког разлога, поред шалтер сала Градске пореске управе Града Новог Сада, може преузети и у свим радним јединицама ЈП “Пошта Србије“ на територији Града Новог Сада, као и у свим радним јединицама насељених места која припадају Граду Новом Саду.

За сва додатна питања, порески обвезници могу контактирати Градску пореску управу радним даном, од 8 до 14 часова телефоном на бројеве: 021/6616 – 114 (дежурни инспектор за физичка лица), 021/4871 – 751 и 021/4871 – 707.

Koncert „DJ Killo Killo“ 13. avgusta u dvorištu Palate Ilion u Sremskim Karlovcima

 

Преузмите андроид апликацију.