Почетна > Нови Сад

Нови Сад Урбани Нови Сад

Концерт „DJ Killo Killo“ 13. августа у дворишту Палате Илион у Сремским Карловцима

Концерт новосадског уметника DJ Killo Killo одржаће се 13. августа у дворишту Палате Илион у Сремским Карловцима, у оквиру програмског лука Дунавско море.
Фото: PrtSc/kalendar.novisad2022.rs

DJ Killo Killo рођен је као Војислав Малешев у Новом Саду где ради у Српском народном позоришту, као певач у оперском хору. Има самостални reggeae/ragga MC пројекат под надимком Killo Killo у коме пева преко roots reggae или raggа ридима користећи своју поезију, а понекад додајући и оријенталне нијансе постојећим мелодијама. 2007. године је основао бенд KILLO KILLO banda који га успешно прати ритмовима са високо енергетском фузијом funk, reggae и dancehall вибрација.

Као DJ Killo Killo активно учествује у свим догађајима које организује Global Village People, а наступао је широм бивше Југославије, у Рио Де Жанеиру, Паризу, Бечу, Дортмунду, Келну итд.

Његови омиљени музички интереси углавном су везани за његово „транс-глобално” размишљање засновано на идеји да се слушањем музике Индије, Блиског истока, Балкана, северне Африке и Амазоније може наћи духовна срећа и обогаћење душе.

Способан је да натера људе да плешу и уживају у модерним ритмовима у комбинацији са разним традиционалним наслеђем трећег света који понекад могу да доведу људе у неку врсту медитативног транса или један корак даље од мистичног искуства.

Концерт ће бити одржан у току Дунавског културног фестивала.

Овај једнодневни музички фестивал има за циљ да домаћој публици прикаже део спектра музичке разноликости коју нуде бендови и музичари из Европе и региона, посебно они које спаја Дунав, и природа уопште, што се и манифестује у њиховој живописној музици и ведрини коју шире на својим наступима.

Овога пута, акценат је на оригиналној, ауторској музици која је својом жанровском мешавином, забавним карактером и виртуозним изведбама пробила све границе и успела да од ових, наизглед локалних хероја, направи светски препознате уметнике.

Наступају:

18 до 19 часова /DJ Killo Killo/ Србија

19.15 до 20.30 часова /Gustafi / Хрватска

20.45 до 22 часa / La Caravane Passe/ Француска

22.15 дo 22.30 часова /Magnifico / Словенија

23.45 дo 01.00 часова /Pannonia Allstars Ska Orchestra / Мађарска

Улаз је слободан.

Биће организовани и додатни поласци аутобуса у смеровима Нови Сад-Сремски Карловци и Сремски Карловци-Нови Сад како бисте могли да ужуивате у надалеко чувеним карловачким винима.

Dešavanja u Novom Sadu u avgustu mesecu

Преузмите андроид апликацију.