Почетна > Живот и стил
Живот и стил

Ево како да направите савршене поховане тиквице

Пржене тиквице су популарно летње јело које се често налази на трпезама многих домаћинстава. Брзо се припремају, укусне су и уживају у њима и деца и одрасли. Међутим, често могу да упију превише уља током пржења, што их чини масним и тешким за варење.
Фото: Pixabay/kps7942

Да бисте то избегли, постоји једноставан трик који значајно побољшава крајњи резултат – додавање прашка за пециво у смесу са јајима.

Ова мала промена прави велику разлику јер пржење чини лакшим, прозрачнијим и смањује апсорпцију уља током пржења.

Тиквице ће тако остати лепо хрскаве споља, док ће унутрашњост остати сочна.

Припрема остаје брза и једноставна, али је крајњи резултат много бољи.

Овај једноставан и брз трик може потпуно променити начин на који припремате пржене тиквице.

Уз минималан напор и само један додатни састојак, добићете савршено пржене тиквице које ће одушевити целу породицу.

Послужите их са јогуртом, павлаком или лаганим сосом и уживајте у сваком залогају!

Ево једног трика да скувате кукуруз савршено мекан и сочан за само 15 минута

Преузмите андроид апликацију.