Почетна > Србија
Бизнис Србија

Ер Србија успоставила директне летове за Краков и Варну

Ер Србија је покренула директне летове између Београда и Кракова, као и сезонску линију између Београда и Варне, саопштио је данас српски авио-превозник.
Фото: Танјуг/Сава Радовановић

До Кракова ће национална авио-компанија саобраћати четири пута недељно, сваког понедељка, среде, петка и недеље, а до Варне, Ер Србија ће такође летети четири пута недељно, сваког понедељка, среде, петка и суботе.

Ер Србија је синоћ, летом ЈУ638, покренула директне летове од Београда до Кракова, а ноћас, летом ЈУ136, сезонску линију од Београда до Варне.

„Туристе који уживају у истраживању европских метропола сигурно ће обрадовати наша нова редовна линија до Кракова. Сада су у прилици да за само два сата, удобним авионима Ер Србије стигну у један од најстаријих градова у Пољској“, рекао је директор за комерцијалу и стратегију Ер Србије Бошко Рупић.

Од Кракова, преко Београда, путници ће имати одличну повезаност са Анкаром, Атином, Букурештом, Истанбулом, Ларнаком, Љубљаном, Напуљом, Подгорицом, Римом, Софијом, Солуном, Тивтом, Загребом и другим градовима из мреже Ер Србије, наводи се у саопштењу Ер Србије.

„И суседна Бугарска нуди бројна занимљива места за одмор. Међу њима се посебно издваја Варна, коју неретко називају ‘морском престоницом Бугарске’.

До тог града на Црном мору летећемо током целе летње сезоне. Можда ће управо директна веза између Београда и Варне допринети да се приликом избора места за летовање путници определе управо за тај бугарски град“, истакао је Рупић.

Од Варне, преко Београда, путници ће имати добру повезаност са великим бројем дестинација у мрежи Ер Србије, попут Амстердама, Беча, Берлина, Болоње, Цириха, Диселдорфа, Франкфурта, Хамбурга, Копенхагена, Љубљане, Њујорка, Осла, Подгорице, Прага, Рима, Венеције и Загреба, наводе из Ер Србије.

Srbi se deseti dan okupljaju ispred Opštine u Zvečanu

Преузмите андроид апликацију.