Почетна > Нови Сад

Нови Сад Спорт У октагону

Екслузивно за Градске инфо: Бојан Михајловић ММА легенда и творац новог ријалитија (ВИДЕО)

Тренутно се у Новом Саду снима највећи ММА ријалити икада виђен на нашим просторима. Детаљније о томе имали смо прилику да чујемо од самог идејног творца целе приче, ММА легенде, Бојана Михајловића.

„Ad Astra Per Aspera“ је такмичарски ријалити програм који ће нас наредног месеца све “залепити“ за мале екране.

Имаћемо прилику да пратимо два тима, две тренерске школе, бразилску и дагестанску, у њиховом припремању за финалне борбе када ће стати један другом на црту и, својим резултатом, показати чија је техника припреме, овога пута, била успешнија.

На челу тимова налазе се реномирана имена из ММА света, попут Марсела Бригадеира који предводи бразилски тим и Камала Магомедова, тренера дагестанског тима.

Фото: Градске инфо

Интересантно је да су поред већ доказаних бораца доведених из ових земаља, у оба тима инфлитрирани и наши момци из Србије и региона, који ће искористити своје учешће и могућност сарадње са великим именима из овог спорта, као одскочну даску на сам врх ММА сцене.

За време трајања ријалитија, борци из обе тренерске школе заједно ће становати у истој стамбеној згради, одлазити на тренинге, дружити се, сукобити, а након месец дана, у октагону показати колико су труда и рада уложили у своју припрему, те покушати да савладају противника.

У нашем кратком интервјуу можете чути шта је првобитна замисао ријалитија, ко су Бојанови фаворити и још много интересантних информација.

Srbija dobija još jedan rijaliti koji se snima u Novom Sadu (VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.