Почетна > Спорт
Нови Сад Спорт У октагону

Србија добија још један ријалити који се снима у Новом Саду (ВИДЕО)

Како сазнајемо, у току је снимање још једног ријалити програма, чије ће постојање громогласно одјекнути широм региона.

Не, у питању није још један ријалити у коме се као главне вредности негују промискуитет, неукус и све оно што нам се данас на телевизији сервира као “нормално“.

У питању је здрав, такмичарски, ријалити програм на пољу ММА (мешовитих борилачких вештина) под називом „Ad Astra Per Aspera“.

Два тима, две различите културе, два различита система тренинга ће се у Мементо Мори дворани, у Новом Саду, припремати да дају свој максимум и да неко из њихове “школе“ кући однесе титулу победника.

Дагестанска и бразилска тренерска школа коначно ће изаћи једна другој на црту, одмерити снаге и својим резултатима ставити тачку на деценијске спекулације о томе одакле долазе бољи и спремнији борци.

Занимљива је цињеница да ће поред бораца из Бразила и Дагестана, који су већ доказана имена на светској ММА сцени, у оба тима, бити и млади борци из Србије и региона који ће кроз овај борилачки камп и кроз рад са реномираним тренерима из различитих крајева света, уз спаринге са бившим, садашњим и будућим UFC борцима, напредовати кроз форму ријалити програма и, на крају, такође, одрадити борбу против противника из друге екипе.

Дакле, поред бораца из Бразила и Дагестана, млади борци из Хрватске, Пољске, Босне и Херцеговине, Црне Горе и Србије имаће своје место у врхунском борилачком концепту који је пред нама.

Организатори су поред прослављених глумаца који ће помоћи у промоцији самог програма и спорта у целини, омогућили спаринг партнере из наше земље и иностранства, као и рад са најбољим борцима које тренутно имамо, уз реномиране госте из ММА спорта, као и из других спортова, како би учесници ријалити програма имали све услове да се максимално припреме, и на крају одраде борбе којих се највеће светске ММА позорнице не би постиделе.

Иако је ММА настао као спорт који је у првобитној замисли требало да покаже који је стил борбе најбољи, у међувремену се, кроз праксу, показало да борац мора бити једнако доминантан у свим борилачким областима како би победио.
Фото: Градске инфо

Управо због тога, гледаоци ће имати прилику да виде како се одређени борци унапређују и бришу своје слабе тачке, те колико жртве и одрицања изискује бити професионалац у овом спорту.

Ријалити ће, такође, кроз интересантан и занимљив програм приказати како заправо изгледа свакодневни живот ММА бораца, те како размишљају када су ван “кавеза“.

Премијерно емитовање почиње ускоро на Arena Fight каналу, а ви се спремите за један динамичан и инетересантан ријалити у коме ћете упознати нека од имена која ће, верујемо, тек завладати светском ММА сценом.

Наша екипа је искористила прилику и посетила fight camp „Ad Astra Per Aspera“ у Новом Саду, у коме се снимање овог ријалитија увелико одвија, те вам откривамо делић атмосфере и програма који ће вас наредног месеца “залепити“ за тв екране.

SBC 43 Revenge: Sečanj bio poprište internacionalnog MMA spektakla (VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.