Početna > Srbija
Srbija

„Dunav auto“ – pravo mesto za vaš automobil

„Dunav auto“ je najveći lanac tehničkih pregleda u Srbiji koji u svom sistemu broji 75 savremeno opremljenih linija za kontrolu tehničke ispravnosti putničkih i teretnih vozila. Moderno opremljeni centri „Dunav auta“ sinonim su za poštovanje najviših standarda kontrole i ispravnosti vozila radi postizanja visokog stepena bezbednosti u saobraćaju. Oko 355 stručnjaka različitih profila obezbeđuje vlasnicima motornih vozila visok kvalitet i efikasnost pruženih usluga, a samim tim i pouzdanu vožnju.
Foto: Dunav osiguranje

U centrima „Dunav auta“ širom Srbije, na jednom mestu možete brzo i lako da obavite sve usluge neophodne za kompletnu registraciju vozila: počev od tehničkog pregleda, registracije i izdavanja registracione nalepnice, bez odlaska u MUP. Vlasnicima motornih vozila dostupne su i usluge: mali servis na putničkim vozilima, servisiranje pneumatika (montaža i balansiranje), zamena stakala na putničkim vozilima, servisiranje klima-uređaja i poliranja farova. I to nije sve! „Dunav auto“ je korisnicima usluga u 15 centara ponudio i mogućnost kupovine auto-guma, auto-kozmetike, paketa prve pomoći, motornih ulja i auto-stakala.

Vodeću poziciju na tržištu „Dunav auta“ potvrđuju rezultati i planovi za ovu i narednu godinu. Prošlu godinu u „Dunav autu“ obeležio je rast broja obavljenih tehničkih pregleda motornih vozila, koji je premašio 113.000. Taj trend nastavlja se i u ovoj godini. Samo u prvih pet meseci pregledano je 15 odsto vozila više nego u istom periodu lane. Ove godine proširena je i mreža centara za prijem podataka i izdavanje tahografskih kartica na 62 lokacije koje su ravnomerno raspoređene širom Srbije.

Nove usluge „Dunav auta“

„Dunav auto“ je od ove godine ovlašćen za utiskivanje identifikacionih oznaka u osam poslovnih jedinica, na području Beograda, Užica, Smedereva, Vranja, Zaječara, Kraljeva, Leskovca i Vršca. Društvo „Dunav auto“ je pored navedenih usluga prepoznatljivo i kao najveća nacionalna organizacija za rentiranje vozila. „Dunav auto rent“ dugoročno rentira 780, a u planu je i značajno povećanje rentiranih motorih vozila. Ta dodatna delatnost umnogome je doprinela jačanju brenda „Dunav auta“.

Ove godine pokrenut je i specijalizovani ogranak Društva „Dunav auto“ za procenu šteta na motornim vozilima za potrebe osiguranika Kompanije „Dunav osiguranje“, kao i drugih pravnih i fizičkih lica. Na proceni šteta na motornim vozilima angažovan je stručan tim, sastavljen od inženjera mašinske i saobraćajne struke, koji ovu usluga pruža u kratkim rokovima uz poštovanje visokih standarda u ovoj oblasti. Kvalitet, inoviranje i proširivanje ponude usluga biće prioritet celog tima „Dunav auta“ i u narednom periodu.

Antrfile 1:

Registracija na 12 rata

Dodatna pogodnost je plaćanje registracije na tri do 12 mesečnih rata čekovima građana, posredstvom administrativne zabrane i platnim karticama.

Kako bi bez čekanja obavili tehnički pregled ili neku drugu uslugu u „Dunav autu“, klijenti, vlasnici motornih vozila, mogu se obratiti na imejl: office@dunavauto.co.rs.

Detaljnije informacije o uslugama, mreži centara i radnom vremenu svi zainteresovani mogu dobiti na sajtu Društva: www.dunavauto.rs.

„Dunav osiguranje“ obeležilo Dan kompanije: Zdravije okruženje za najmlađe sugrađane

Preuzmite android aplikaciju.