Početna > Novi Sad
Novi Sad Fudbal

Družite se sa fudbalerima Vojvodine i osvojite „Vošin“ dres!

U sredu, šestog jula, u 21 čas, ispred Vladičinskog dvora u centru Novog Sada, fudbalski klub Vojvodina organizuje druženje igrača i članova stručnog štaba sa navijačima, kako bismo svi zajedno, jedinstveni i u pozitivnoj atmosferi krenuli u novu sezonu!
Foto: FK Vojvodina

Tom prilikom, svi koji dođu moći će da se upoznaju i slikaju sa našim igračima i trenerima, a promoterke će deliti ulaznice za utakmicu protiv Napretka, koja se igra u nedelju, 10. jula u 20 časova na „Karađorđu“.

Ulaz na ovaj meč biće besplatan, s tim da će svi posetioci prethodno morati da preuzmu svoju ulaznicu, a svi koji to učine u sredu tokom zajedničkog druženja sa igračima automatski učestvuju u nagradnoj igri u kojoj delimo četiri dresa „stare dame“ (imena dobitnika biće saopštena na poluvremenu utakmice protiv Napretka, pa apelujemo na sve gledaoce da obavezno sačuvaju svoju kartu i nakon ulaska na stadion).

Istovremeno, ovom prilikom će biti i promovisan dres za novu sezonu, a svi koji dođu na ovo druženje moći će da vide i pobedničke pehare iz vitrina FK Vojvodina: dva šampionska iz 1966. i 1989, dva Kupa Srbije iz 2014. i 2020. i pehar osvajača Srednjoevropskog kupa iz 1977. godine.

Vojvodinaši, dođite da se družimo, slikamo i da zajedničkim snagama krenemo u nove pobede, navodi FK Vojvodina u pozivnici.

Mi smo jedno – to je naša snaga!

Srpske odbojkašice bronzane na Mediteranskim igrama

Preuzmite android aplikaciju.

Oznake