Почетна > Нови Сад > Актуелно

Актуелно Нови Сад

Дочек Дечије Нове године у Леденој шуми

Традиционални градски дочек Дечије Нове године биће организован у Новом Саду 31. децембра у дневном термину.
Фото: PrtSc/Facebook.com/ledenasumanovisad

На радост и одушевљење најмлађих Новосађана и њихових породица и ове године у биће уприличен градски карневал, музичко сценски програм за најмлађе у „Леденој шуми“ и пуштање хиљаду балона дечијих жеља из Дунавског парка.

Програм почиње у 10.30 часова код Змај Јовиног споменика у Змај Јовиној улици, где је предвиђен скуп деце и учесника новогодишњег градског карневала које ће дочекати „Xаос“ аниматори и миљеници новосадских малишана, уличне живе статуе Снежна краљица и Лизалица.

Позивамо сву децу да се за ову прилику сходно жељама и могућностима маскирају, а за све оне који нису у могућности да тог дана понесу костиме, организатори су припремили новогодишње капице и празничне реквизите које ће аниматори поделити деци.

У 11:00 часова новогодишња поворка предвођена аниматорима ће кренути Дунавском улицом ка Дунавском парку где ће их на сценској бини у 11.15 часова дочекати позоришна трупа Театрило Позориште и школа глуме са новогодишњом представом „Новогодишњи загрљај“.

Након њих ће наступити Деда Мраз са гитаром који ће на прави начин загрејати атмосферу како би заједнички тачно у подне испратили 2022. годину и традиционално из Дунавског парка и „Ледене шуме“ пустили хиљаду балона најлепших дечијих жеља за 2023. годину.

У 12.15 часова почиње наступ бенда „Дјарма и меткови- буди и ти један од Дјарминих меткова!“ који свирају највеселију рок музику уз коју ће како деца тако и родитељи имати прилику за најбољи заједнички новогодишњи провод.

„Gradske info“ za humane Novosađane! (FOTO/VIDEO)

 

Преузмите андроид апликацију.