Почетна > Србија
Србија

Демократска странка и Нова ДСС заступају Куртијеве интересе – пишу САОПШТЕЊА док СРПСКИ народ СТРАДА

Док Република Србија и српски народ у нашој јужној српској покрајини тугују за страдалим Србима са Косова и Метохије, политички лешинари покушавају да искористе још једну трагедију како би ослабили позицију Србије, угрозили председника државе Александра Вучића и освојили још неки проценат више.

У тренутку када нам је потребно национално јединство, Демократска странка је изашла у јавност са саопштењем где позивају председника државе да поднесе оставку, јер је за њих како су у саопштењу навели наша држава узрок проблема. За жуто предузеће није проблем доказани терориста Аљбин Курти који годинама са својим трупама терорише наш народ на Косову и Метохије, већ је то Александар Вучић који има подршку већинског дела народа и на Косову и Метохији, као и у остатку Србије.

Наравно, Демократе су у саопштењу стали и у одбрану новинарке са Н1, јер је за њих цивилизован одговор дотичној госпођи, највећи проблем у држави.

Нова ДСС, један од деривата Демократске странке, се такође огласила саопштењем. Нешто паметно је покушао да каже и француски ђак, Милош Јовановић, који је своју докторску дисертацију одбранио под називом „Оправданост и оправдање употребе силе у послехладноратовском периоду. Студија случаја: ВОЈНА ИНТЕРВЕНЦИЈА НАТО-а против СРЈ 1999. године“.

Српски народ је доживео да о Косову и Метохији причају људи који су НАТО агресију и злочин без преседана назвали ИНТЕРВЕНЦИЈОМ.

О Косову и Метохији нам причају они што су пустили преко хиљаду шиптарских терориста из затвора, међу којима и терористу Куртија.

О Косову и Метохији нам причају они који су допустили мартовски погром 2004. године.

О Косову и Метохији нам причају они који су дозволили проглашење лажне државе Косово и који су постављали сулуда питања пред Међународним судом правде.

О Косову и Метохији нам причају они који немају 1% подршке народа који живи на Косову и Метохији.

Њихово решење и предлог српском народу у овом тешком тренутку јесте смена власти у Србији. Браво Демократе! Нешто паметније нисмо ни очекивали.

 

Хероји Бањске ушли у песме! Неустрашиви чувари српских огњишта неће бити заборављени!

Преузмите андроид апликацију.