Почетна > Нови Сад

Актуелно Нови Сад

Дани Српске у Новом Саду

Манифестација „Дани Српске у Србији“, у организацији Представништва Републике Српске у Србији, одржава се од 22. до 29. септембра.
Фото: PrtSc/Етно група „ТРАГ“/Facebook

Програмом и активностима овогодишње манифестације биће обухваћено неколико градова широм Србије (Београд, Нови Сад, Суботица, Крушевац, Краљево, Крагујевац, Ниш). Манифестација ће се и ове године реализовати у циљу што боље и квалитетније промоције и представљања привреде, културе, умјетности и туризма Српске, као и у циљу унапређења и јачања институционалне сарадње са Србијом.

И ове године Туристичка организација Републике Српске у сарадњи са локалним туристичким организацијама и туристичким субјектима широм Српске, ће у оквиру „Дани Српске у Србији“ представити најатрактивније понуду и производе из Српске.

Промоција ће бити организована у Новом Саду у среду и четвртак, 29 и 30. септембра, од 12 до 19 часова на почетку Змај Јовине улице. Програм промоције биће обогаћен и занимљивим наградним играма.

Промоција ће осим туристичке понуде најатрактивнијих дестинација Српске као што су Бањалука, Требиње, Јахорина, Лакташи, Бијељина, Вишеград, Зворник, Билећа, Приједор, обухватити и промоцију традиционалних производа Српске.


Dan srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave

Преузмите андроид апликацију.