Почетна > Србија
Србија

Данас претежно облачно, до 15 степени

У Србији ће данас током дана бити претежно облацно, слаба киша ће падати понегде у источним, централним и јужним пределима, као и у Бачкој, а после подне се очекује постепено разведравање.
Фото: Градске инфо

Најнижа температура биће од 4 до 8, највиша од 12 до 15 степени. Ујутру се очекује местимично магла. На високим планинама, изнад 1.500 метара, краткотрајно ће падати и слаб снег.

После подне постепено разведравање и то прво у кошавском подруцју услед појацања југоисточног ветра. Дуваће слаб до умерен источни и североисточни ветар. И у Београду ће данас ујутро бити магла или ниска облачност.

Пре подне претежно облачно, после подне постепено разведравање уз слаб и умерен источни и југоисточни ветар. Најнижа температура од 6 до 8, а највиша дневна око 14 степени. Сутра и у понедељак претежно сунчано и мало топлије. По котлинама, долинама река и на висоравнима западне и јужне Србије магла или ниска облачност која ће се понегде задржати и дуже током дана. У понедељак увече и током ноћи у југозападним и западним, а у уторак и у осталим пределима променљиво облачно местимицно са краткотрајном кишом. Затим до 19. новембра претежно облачно са честом појавом кише, на високим планинама са снегом, уз постепени пад температуре посебно од четвртка.

Koridori Srbije: Nema pukotina u Grdeličkoj klisuri

Преузмите андроид апликацију.