Почетна > Србија
Србија

Дај неки динар за кампању: Кад нема Рокфелера, Саво проси и од обичног народа, позната твитерашица га тотално раскринкала! (ФОТО)

Кад нема Рокфелера, добро дође и који динар од обичног народа.
Фото: PrtSc/24 седам

Лидер покрета Крени-промени и лажни еколог Саво Манојловић, који је у жижу политичке јавности у Србији доспео након што је његова листа на Врачару оборена након приговора ЦРТЕ тражи од својих симпатизера да му уплате донације у финишу изборне кампање за локалне изборе 2024. године.

То је приметила позната корисница платформе Икс Ксенија која је иронично написала:

„Ђилас-Вучић ми руше листу, кме кме, али ми донирајте који динар, евро, долар. Овај пут на моје име, а не на име покрета“, написала је она.

У пост на Иксу приложила је и фотографије уплатница.

Као што видимо, осим што је лажни еколог, Манојловић је сада постао и прави просјак. Навикао је да га други финансирају, попут Рокфелера, али сада у фото-финишу кампање му сваки динар значи, па се преоријентисао и на џепове обичних грађана.

Манојловић се у уторак огласио поводом обарања листе покрета Крени – Промени на Врачару и за то директно оптужио лидера ССП-а тајкуна Драган Ђиласа.
Фото: PrtSc/24 седам

„Контактирали смо представнике ЦРТЕ поводом вести да су оборили листу Крени – Промени на Врачару. Црта се не бави контролорима избора на општинском нивоу, иако се њихов адвокат налази на листи сарадника. Иза обарања листе стоји Драган Ђилас“, написао је Манојловић на мрежи Икс.

Одмах након тога се огласио и Драган Ђилас, рекавши да се на тој листи налазе фантомски кандидати:

„Не знам адвоката Тупањца који се жалио суду, никад га у животу нисам видео. Али знам да листа Крени Промени на Врачару има 230 потписа мање од законског минимума, да има два фантомска кандидата за одборнике који су мењали пребивалиште, као и да доктор правних наука није испоштовао законом предвиђен однос жена и мушкараца на листи“, написао је Ђилас, чиме је потврдио да у опозицији букти прави рат до међусобног политичког истребљења.

Rat i haos u prozapadnoj opoziciji! Savo optužio Đilasa da mu obara listu, Đilas uzvratio: Savo, tvoji kandidati su fantomi!

Преузмите андроид апликацију.