Ова фиока углавном служи за одлагање непотребних ствари, али она је предвиђена за нешто сасвим друго.
Фиоку испод рерне многи користе за одлагање ствари. У њој се често држе папир за печење, фолија, поклопци или калупи за мафине. Углавном ту иде све за шта немамо места у кухињи.
Међутим, произвођачи су за њу оставили веома битан задатак. Шта год да сте у њу до сада одлагали, време је да је испразните и да откријете њену праву сврху.
Она заправо служи за одржавање јела топлим! То је „топла фиока“ у коју можете да ставите храну након печења и она ће остати на температури за послуживање.
Ако још увек имате упутство за свој шпорет, проверите шта пише. У већини њих стоји опис попут овог: Топла фиока осмишљена је да сачува топлоту вруће хране на температури за послуживање. Увек у њу стављајте врућу храну. Хладна храна или она на собној температури не може се угрејати или кувати у топлој фиоци.
Преузмите андроид апликацију.