Почетна > Нови Сад

Актуелно Нови Сад

Часови клизања за најмлађе у септембру и октобру

У оквиру пројекта „С као Спорт”, Хокејашки клуб „ Нс старс” у септембру и октобру организује промотивне часове клизања предшколске и школске деце првих разреда, на првом спрату Спенса, у сали са синтетичким ледом.
Фото: Градске инфо
Деца ће имати гратис три часа, као и клизаљке, а сезона почиње у понедељак, 26. септембра.

Термини бесплатних промотивних часова клизања на синтетичком леду за децу узраста од четири до осам година биће радним данима од 18 до 18.45 сати, а за вртиће и школе одвијаће се у посебним терминима.

Пријава за промо час је путем телефона: 065 2809 800 и 060 5625 602.

Спортско удружење „Спорт мастер”, уз подршку Управе за спорт и омладину Града, позива родитеље да се укључе у кампању мотивисања деце да се баве спортом и рекреацијом. Циљ пројекта је буђење свести о важности физичке активности, здравог одрастања, мотивисаности деце и њихових родитеља за спорт, као и упознавање са спортовима, промоција значаја редовне физичке активности и превенција очувања здравља.

Спорт који ове године организатори желе да приближе деци је хокеј. Како наводе, за игру је прво неопходно овладати вештином клизања, зато се и организују промо часови у школици клизања Хокејашког клуба „Нс старс”.

Povodom Svetskog dana kontracepcije biće održano predavanje namenjeno štićenicama Doma učenika srednjih škola u Novom Sadu

Преузмите андроид апликацију.