Почетна > Србија
Србија

Брнабић: Напад на Лава Пајкића резултат позива на линч

Премијерка Србије Ана Брнабић оценила је данас да је напад на члана Српске Напредне Странке Лава Пајкића „резултат позива на линч, увреда и мржње“.
Фото: Танјуг/Влада Републике Србије/Слободан Миљевић

„Синоћ је, без икаквог повода, осим што је члан СНС, кукавички, са леђа, уз увреде и псовке на рачун његове преминуле мајке и председника Србије Александра Вучића нападнут Лав Пајкић. То је резултат позива на линч, увреда и мржње које свакодневно трпимо. Настављамо борбу за пристојну Србију“, написала је премијерка на Твитеру.

Пајкић је претходно на свом Инстаграм налогу објаснио како је нападнут, оценивши као занимљиво то што се инцидент догодио након одржаног протеста опозиције „Стоп насиљу“.

„Синоћ сам испред породичног дома, док сам са девојком улазио у зграду, са леђа физички нападнут од стране непознате особе, која ми је задала више удараца у пределу главе уз салву увреда према мојој покојној мајци и председнику Александру Вучићу“, написао је Пајкић.

Он је додао да је атмосфера агресије и страха, „креација политичких опонената који свакодневно пропагирају и промовишу насиље у Скупштини, а које се излива на улицама“.

„Вешала, најгнусније претње, карабини, обешена лутка председника, физички напади, уринирање по згради Владе, продукт је њихове политике“, навео је Пајкић.

Približavamo se cifri od 1.000 km auto-puteva i brzih saobraćajnica

Преузмите андроид апликацију.