Почетна > У октагону
Остали спортови У октагону

BRAVE CF 56 – Први пут у Србији

  • Интернационална организација BRAVE CF решила је да Србију учини домаћином 56. приредбе под својим банером, на вечерашњем спектаклу у српској престоници.
Фото: PrtSc/Twitter/bravemmaf

Неколико српских бораца већ је имало прилику да у ранијем периоду потпише уговор са овом организацијом и да се бори у њеном кавезу – Миро Јурковић, Немања Ковач, Борислав Николић…

У сарадњи са ММА Савезом Србије још неки млади борци имаће прилику да одраде борбу унутар „Brave“ промоције, и пођу стопама искуснијих колега који су своју позивницу зарадили наступима на добро познатој домаћој приредби која им је отворила врата за бројне наступе и у иностранству.

Када је реч о борцима који ће предводити овај ММА програм, реч је о добро познатим именима када је српска ММА сцена у питању.

Ове момке смо, чак и вероватно све заједно исте вечери, већ гледали на скорашњим приредбама наше цењене „Serbian Battle Championship – SBC“ организације.
Чињеница да комплетан главни део приредбе („Main Card“) предводе SBC борци, који су уједно сви и борци под заступништвом чувене светске ММА менаџерске куће „МТК“, као што је то случај и са српским борцима које смо гледали и гледаћемо у „UFC“-у, Стефаном Секулићем и Душком Тодоровићем, говори да се, када је овај спорт у питању, у последње време у нашој земљи ради јако добар посао.

Овог пута, ове наше борце гледаћемо на „Brave“ манифестацији у Београду.

Фото: PrtSc/Twitter/bravemmaf

Главна борба биће она између српског борца Слободана Максимовића и бившег UFC борца Роланда Даја.
Максимовић је последњих неколико пута наступао у SBC Revenge октагону. Остварио је победу у 3 од 4 наступа, изгубивши у борби за појас SBC шампиона у лакој категорији од Џексона „Торторе“. Ипак, иако није успео да се окити шампионском титулом српске организације, имаће прилику да покуша да, након две везане победе, на SBC 29 Revenge i на SBC 30 Revenge манифестацијама, против два бразилска борца, покуша да дође до нове победе, овог пута под банером „Brave CF“.

Такође ћемо имати прилику да у другој најважнијој борби ове приредбе гледамо реномирано име домаће и европске сцене, SBC шампиона, Мира Јурковића, у борби против Михаила Алаквердиана.

Гледаћемо и бескомпромисног ударача из Сомбора, некадашњег SBC првака, Немању Ковача у реваншу против либанског борца Ахмеда Лабана. Прошлог пута, такође у Brave борилишту, тесном судијском одлуком до победе је стигао Лабан, иако је по многима Ковач учинио довољно за победу те вечери.

Још један SBC и MTK борац, из београдског „Secutor“-a, Борислав Николић, такоће ће наступити на овој великој приредби, у покушају повратка на победничке стазе.

Желимо пуно среће свим учесницима, верујемо да ће нашу земљу и спорт представљати на најбољи могући начин вечерас.

 

SBC 37 Revenge – najavljen novi spektakl za 24. decembar

Преузмите андроид апликацију.