Почетна > Нови Сад
Нови Сад Урбани Нови Сад

Зашто “Блоксток“ воле све комшије? (ВИДЕО)

Ихај, колико времена је прошло од када је 1998. године одржан први “Блоксток“ фестивал у Железничком парку. Уколико се сећате тих почетака сигурно за себе из шале волите да кажете да сте матори.

Скромна опрема и неколико бендова “из краја“ направили су озбиљну дводеценијску причу коју Новосађани сваке године, све жељније ишчекују.

Ради се о фестивалу који је, услед недостатака средстава, од 2010. до 2015. године престао да се одржава, али је смена генерација и нова екипа одлучила да се ради о веома битној традицији која мора да настави да живи по сваку цену.

Ми, као и сваке године нисмо пропустили ни први, ни други дан нашег омиљеног локалног фестивала, те смо вас правовремено извештавали и атмосфери која је била и више него врхунска.

Фото: Градске инфо

Као и сваког пута, екипа нашег портала имала је заиста тежак задатак. Требало је да у неколико минута спакујемо све оне осмехе, енергију, квалитетан звук и атмосферу која нас је затекла у оба дана фестивала.

Замислите, толико дешавања, толико свега, спаковати у само неколико минута – готово немогуће!

Међутим, нисмо се предали и дали смо све од себе да вам макар маленим делом пренесемо делић атмосфере коју смо затекли у петак и суботу, у комшилуку.

Luda završnica Blokstok festivala (FOTO)

Преузмите андроид апликацију.