Почетна > Спорт > Кошарка
Кошарка

Без коске у право време НБА избацио документарац о срцу кошарке на Балкану (ВИДЕО)

У време када се кошарка у Србији враћа на ниво од пре неколико деценија, када баскеташи доминирају већ годинама, Јокић бива најбољи у Америци (а и шире), у овој здравствено тешкој ситуацији за нашег репрезентативца, НБА избацује документарац од 40 минута о како наводе “правој кошаркашкој моћници у срцу Балкана”.
Фото: PrtSc/YouTube NBA

Главни актери су прослављени Владе Дивац и Жарко Паспаљ који говоре о отварању НБА врата великом таласу талената из свог региона, а ту је и Богдан Богдановић.

Причу води прослављени Дарко Перић, најпознатији по својој улози у серији “Casa de Papel”, али и велики заљубљеник у овај спорт.

Фото: PrtSc/YouTube NBA

У овој епизоди се могу видети и снимци из бивше Југославије, као и НБА утакмица.

Испод видеа су се ређали позитивни коментари са свих страна света: “Ја сам Индијац и навијам за Србију на овом Светском првенству”, “Ја сам кошаркашки дечији тренер на Сардинији. За мене је Србија најбоља кошаркашка нација у Европи без сумње. Страст, компетенција, спортски менталитет Стари европски стил. Надам се да ћу једног дана посетити Београд и погледати кошаркашку утакмицу. Респецт”, “Хвала НБА! Коначно нешто да се опише Србија на прави начин, без с***а о ратовима, дивљацима који се шетају по улицама итд. Ово је Србија, ово је Београд и ко има прилику да га посети верујте ми су добродошли”, само су неки од њих.

Srbija protiv Kanade – povratak svetske sile ili rađanje novih glavnih aktera

 

Преузмите андроид апликацију.

Ознаке