Почетна > Нови Сад > Актуелно
Актуелно Нови Сад

„Batman night“ вечерас у „Cineplexx Promenada“

Један од омиљених супер хероја DC Универзума, враћа се на велико платно биоскопа „Cineplexx Promenada“ и то на вечери посвећеној овом феномену.
Фото: Cineplex

„Batman night“ очекује вас у четвртак, 3. марта од 20 часова уз поклон оригинални постер филма за све фанове, али и сјајне поклоне из филма, као и незаборавну фото забаву у холу биоскопа.

Улазнице су у продаји на благајни биоскопа Цинеплеxx Променада и путем апликације CineplexxRS.

Када Ридлер, садистички серијски убица почне да убија кључне политичке личности у Готаму, Бетмен је приморан да истражи скривену корупцију у граду и доведе у питање умешаност своје породице. Освета се крије иза маске. Нема више лажи, он ће истину разоткрити. У четвртак, 3. марта од 18 до 21 час свако ће имати прилику да буде Бетмен бар на тренутак.

Пронађите фото кутак у холу биоскопа, ставите маске, одговорите на позив Готама и своју бесплатну Бетмен фотографију преузмите одмах. За сваког посетиоца пројекције од 20 часова припремили смо поклон постер, док ће одређени број гостију догађаја добити ексклузивне поклоне из филма „Бетмен“.

Бренд „Херо“ обезбедио је поклон пакете својих производа за најсрећније посетиоце, а Explore Serbia ће даровати једног посетиоца ваучером за параглајдинг тандем лет у вредности 60 еур.

Глобални партнер филма Орео обезбедио је одређену количину омиљеног кекса за посетиоце, а купце улазница за Mx4d пројекцију Бетмена очекује поклон стрип.

Роберт Патинсон у улози Бетмена, Паул Дано глуми Ридлера, Зои Кравиц је Жена мачка, а непрепознатљиви Колин Фарел појављује се у улози злогласног Пингвина. У режији Мета Ривса, нови филм доноси бројне познате негативце који добијају мрачни нови изглед.

Arena fan veče uz “Betmen” u bioskopu “Arena Cineplex”

Преузмите андроид апликацију.