Почетна > Нови Сад
Културна сцена Нови Сад

Арена фан вече уз „Бетмен“ у биоскопу „Arena Cineplex“

Љубитеље „DC“ универзума очекује узбудљиво Бетмен искуство 3. марта у биоскопу Арена Синеплекс!
Фото: Cineplexx

Поред дугоочекиваног филма о једном од најомиљенијих суперхероја „DC“ Универзума, у биоскопу Арена очекује вас Арена Фан вече уз ваше Бетмен фотографије, прегршт поклона за најсрећније, постер и магазин „Gamer“ за сваког посетиоца пројекције од 21ч и специјалну забаву у холу биоскопа.

Улазнице су у продаји на благајни Арене Синеплекс.

Арена Фан вече доноси узбудљив провод у биоскопу Арена Синеплекс, јер ће свако имати прилику да буде Бетмен бар на тренутак!

Пронађите фото кутак у холу биоскопа од 18.30 до 21.00, ставите маске, одговорите на позив Готама и своју бесплатну Бетмен фотографију преузмите одмах.

У истом периоду можете се опробати у авантури коју доноси „Laserwar“ и освојити награде, а пред пројекцију од 21 час припремили смо постер и магазин „Gamer“ за сваког посетиоца, као и ексклузивне награде из филма за најсрећније.

Не пропустите овог правичног суперјунака у најновијим авантурама!

У режији великог Мета Ривса, нови филм доноси бројне познате негативце који добијају мрачни нови изглед. Паул Дано глуми Ридлера, Зое Кравиц је Жена мачка, а непрепознатљиви Колин Фаррел појављује се у улози злогласног Пингвина, док у улози Бетмена, овог пута гледамо Роберта Патинсона.

Када Ридлер, садистички серијски убица почне да убија кључне политичке личности у Готаму, Бетмен је приморан да истражи скривену корупцију у граду и доведе у питање умешаност своје породице. Освета се крије иза маске. Нема више лажи, он ће истину разоткрити.

Projekcija filma “Slika iz slike” u Galeriji Matice srpske

Преузмите андроид апликацију.