Почетна > Нови Сад
Нови Сад Новосадске приче

„Balkandad“ светски, а наш! Како је момак из Новог Сада постао светски познати тата? (ВИДЕО)

Свима нама епидемија корона вируса је променила живот. Постоје људи који су тотално променили навике, начин рада, променили посао или остали без посла, изгубили вољене… Свима нам је донела неке промене у  живот. Момку по имену Милош Недељков, корона је донела нову улогу и ново занимање. Живот му се окренуо за 180 степени и од момка који је био непознат, стекао је славу светски познатих звезда.

 

Питате се како је све почело? И како је обичан момак постао неко ко увесељава милионе људи? Како су навике нас са Балкана ујединиле и насмејале људе широм света?

Овако некако је почело.

Милош је током пандемије био привремено удаљен са посла и било је неизвесно да ли ће фирма у којој је радио почети поново да ради. Док је био на „одмору“ Милош је почео да снима видее за ТикТок и наишао на огромно прихватање публике, те за кратко време насмејао и одушевио хиљаде љубитеља кратких, смешних видеа. Тако је настао „Balkan dad“.

На огромно одушевљење људи широм света Милош се никада није вратио на посао и преузео је улогу Балканског оца.
Фото: Градске инфо

Данас, две године касније Милоша прати милион пратиоца на ТикТоку и 250.000 пратиоца на Инстаграму.

Милош у својим видеима описује живот на Балкану и показује типично понашање очева са Балкана.

У видеима можете видети како се на Балкану гледа утакмица, како се игра коло, како се прави сарма, како се облачи зими итд…

А ми смо покушали да сазнамо од Милоша неке ствари које можда нисте знали. Одакле му долази инспирација? Колико му је фигура оца била важна у животу? Шта има да каже његова мама о улози „Balkandad-a“? И који су му планови за будућност?

Погледајте видео и сазнајте све о познатом тати са Балкана.

Kako novosadski fitnes edukator Nemanja Milović balansira kroz život? (VIDEO)

 

Преузмите андроид апликацију.