Почетна > Нови Сад

Актуелно Нови Сад

Како новосадски фитнес едукатор Немања Миловић балансира кроз живот? (ВИДЕО)

Немања је професор спорта и физичког васпитања, „life coach“, фитнес личност године и некадашњи персонални тренер у нoвосадским теретанама, лице Инстаграма и још много тога.

Оно што је важно споменути је да осим што је успешан у свом послу и популаран на друштвеним мрежама Немања Миловић је пре свега фин, културан и приземан момак са Грбавице из Новог Сада.

Он је неко ко једнако фасцинира и мушкарце и жене својим физичким изгледом и харизмом. Промовише здрав начин живота, на свом Инстаграму профилу и „YouTube“ каналу, покушава да мотивише људе да вежбају, живе здраво, брину о себи и да је уравнотежен здрав начин живота кључ свега, одатле и његова чувена крилатица „фора је у балансу“.

Али да ли сте икада помислили ко је Немања када се угасе камере и када истекне време за Инстаграм?
Фото: Градске инфо

Да ли постоје ствари које вас занимају о њему, а плашите се да га питате јер мислите да му је инбокс препун порука? Ко му више пише, жене или мушкарци? Зашто не ради више као персонални тренер? Да ли иде по кафанама и које песме наручује? Да ли се осећа као „celebrity“? Чиме је желео да се бави када је био дете?

Све то и још много тога сазнајте у видеу. Немања нам је испричао о себи оно што до сад није никоме. Погледајте шта га је Јелена питала. Да ли је успела да сазна све оно што и ви желите?

Пеђа Рајић, новосадски фотограф „са висине“ (ВИДЕО)

Преузмите андроид апликацију.