Почетна > Нови Сад

Актуелно Нови Сад

Актуелни радови на улицама Новог Сада

У Улици Епископа Висариона данас се обављају радови на постављању успоривача брзине, што неће узроковати обуставу саобраћаја у овој улици.
Фото: Градске инфо

Такође, данас су почели припремни радови у Светојованској улици, која је затворена за саобраћај.

 У току су радови на поправци коловоза у Улици Тоне Хаџића. С обзиром на незадовољавајућу коловозну конструкцију, у овој улици неопходна је уградња два слоја асфалта, због чега је завршетак радова пролонгиран до петка, 9. децембра.

 Током јучерашњег дана обављени су радови на стругању постојећег коловоза у Шумадијској улици. Данас ће се приступити асфалтирању и улица ће у касним поподневним часовима бити пуштена у саобраћај. 

У четвртак, 8. децембра, почињу радови на Булевару Слободана Јовановића, на делу саобраћајнице од Футошког пута до Булевара Јована Дучића, што ће условити потпуну обуставу саобраћаја на овој деоници.

Напомињемо да ће раскрсница Булевар Јована Дучића-Булевар Слободана Јовановића-Улица Радомира Раше Радујкова бити проходна. Завршетак радова планиран је током идуће седмице.

Напомена:

Планирана динамика радова подложна је променама у зависности од временских услова и најављених падавина у наредним данима. 

Izabrani izvođači radova za prvi novosadski turbo kružni tok, poznato koliko će radovi trajati

Преузмите андроид апликацију.